We hebben allemaal schatten gekregen op verschillende gebieden. Zou het niet mooi zijn als we die met elkaar delen?! Zodat we elkaar beter leren kennen en weten wat er in iemand leeft. Maar ook om onze ervaringen aan elkaar door te geven en elkaar zo tot steun te kunnen zijn.

Petrus zegt in Handelingen 3 ‘Zilver en goud heb ik niet, maar wat ik heb, zal ik u geven.’ Sta eens even stil: hoe leef ik en wat heb ik uit te delen? Wat is jouw zilver of goud? Aan wie zou jij het kwijt kunnen?

Hoe gaan we dit doen?

In een notebook vul je de eerste pagina’s met wie jij bent en wat jij aan tips, adviezen en ideeën van andere vrouwen wilt. Iedere maand krijg je het notebook van een andere deelnemer van je groep. Leef je uit op creatief gebied, teken, schilder, knip en plak, maak collages, schrijf en maak op deze manier jouw unieke bijdrage in de boekjes van de andere deelnemers.

In de Zuiderkerk gaan we hier op de gemeentedag een begin meemaken! De kaft van je eigen boekje kan je dan een eigen look geven en eventueel kan je al beginnen aan je eigen pagina’s. We gaan er een creatieve middag van maken, voor iedereen (ook als je niet mee wil doen aan het rondreizende boekjes project, dan kun je bijvoorbeeld een creatieve kaart of boekenlegger maken). Wie crea spullen heeft neem ze mee! En wie het leuk vind om iets lekkers te bakken, verras ons!! Voor de notebook en de thee wordt gezorgd.

Voor vragen kun je terecht bij Tamara