We hebben als vrouwen in de gemeente zoveel mooie en gave kwaliteiten! Schatten van waarde. Door middel van de rondreisboekjes hebben 20 zusters uit onze gemeente schatten met elkaar gedeeld.

Dindag 26 mei hebben we een feestelijke afsluiting gehads bij Klazien. Iedereen was vol verwachting naar alle mooi gevulde boekjes! Een paar reacties;

Joke zegt;

Ik vond het ook een erg leuk project ! Leuk om zo een paar weken gericht bezig te zijn met/voor iemand. En om er iets van je zelf in te kunnen leggen. Om het geloof op een creatieve manier te delen. Het is ook iets wat je met elkaar verbindt op een, voor mij, nieuwe manier.

Liesbeth zegt;

Dit seizoen heb ik meegedaan met het project Rondreisboekje. Ik ben niet creatief en het koste wat moeite en tijd en inspanning maar het resultaat bleek heel verrassend en bemoedigend te zijn geweest. Ik heb een mooi boekje waarin een aantal zusjes van de gemeente leuke, grappige, ontroerende en bemoedigende items en teksten hebben geschreven. Ook over het geloofsleven. Iets wat je normaal niet zo gauw over spreekt in de wandelgangen. Maar schrijven in een boekje is dan makkelijker en toegankelijker. Toen ik eenmaal bezig ging bleek dat ik toch veel meer creatiever was en werd dan ik dacht. Anders maakte het ook niet uit, elke kleine bijdrage is al waardevol. Op deze wijze heb ik een aantal zusjes binnen de gemeente beter leren kennen. Vooral het delen over het geloofsleven was een erg mooi en waardevol. Ben erg blij dat ik de moeite heb genomen hieraan me te doen. Een leuke uitdaging! Nieuwsgierig naar zo’n boekje? Je mag mijn boekje lezen, van harte welkom in de Vivaldistraaat.

Hieronder de foto’s:

[nggallery id=57]