Op 3 februari organiseren de gezamenlijke wijkteams een nieuwjaarsbijeenkomst!

Iedereen is welkom vanaf 4 uur. Voor de kinderen is er een spannende speurtocht en daarna gaan we gezamenlijk eten.
Het is de bedoeling dat iedereen zelf iets te eten en drinken meeneemt. Om ervoor te zorgen dat er een gevarieerd aanbod is, willen we iedereen vragen om van tevoren aan te geven dat je komt en wat je meeneemt. Dit kan via de opgavelijst in de hal of door te mailen.

Voor de kinderen (en alle andere gemeenteleden die het leuk vinden): je kan voor het eten meedoen aan een spannende speurtocht! Om deze speurtocht te winnen moet je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk punten scoort voor de tijd om is! Je hebt een smartphone nodig, dus als je mee wil doen, zorg er dan voor dat pappa of mamma deze meeneemt! Per groepje is maar één smartphone nodig, dus als je er geen een hebt, kan je aansluiten bij een ander groepje. En neem gerust vriendjes of vriendinnetjes mee als je dat leuk vindt!

Dia1 We hopen jullie allemaal te ontmoeten op de 3e!