Voor ieder adres ligt er een nieuwe veertigdagenkalender van Tear klaar. Met voor iedere dag in de veertigdagentijd een bijbelse overdenking, weetjes én tips over hoe je een eerlijke en bewuste leefstijl in de praktijk brengt. Alles om ook doordeweeks thuis geïnspireerd te raken in de tijd voor Pasen.

Een bijzondere viering vormt de basis van deze kalender. Vlak voor Zijn dood nodigde Jezus zijn discipelen uit met de woorden: ‘Ik heb er vurig naar verlangd maaltijd met jullie te houden’. De allerlaatste viering die hij met zijn vrienden had was in de vorm van een maaltijd (op witte donderdag). Jezus gaf deze avond een geheel andere betekenis aan deze gedenkwaardigheid. Hij bood verlossing en eenheid met Hem aan in de vorm van brood en wijn. Het avondmaal staat voor verbinding, vrijheid en een nieuw begin..

Om de teksten ook voor kinderen leuk en leerzaam te maken, ontvangen de gezinnen met (kleine) kinderen bij de kalender ook nog een spaarpotje én een gezinsschriftje. 

Kijk voor meer tips en inspiratie op https://kalender.tear.nl/inspiratie.