Ieder zondagmorgen komen wij om 09.30 in de Zuiderkerk samen voor een dienst. Je bent van harte uitgenodigd om deze diensten met ons mee te vieren. Zie Locatie voor de locatiegegevens. Na de dienst maken we graag kennis met u/jou onder het genot van een kopje koffie of thee!

We hebben vier vaste predikanten die ieder gemiddeld 1x in de maand voorgaan in de dienst. Kijk op de pagina Voorgangers om kennis met hen te maken.

Tijdens de preek in de ochtenddienst wordt er voor de kinderen van 4 tot en met 10 jaar een bijbelverhaal verteld in 3 groepen:

  • Onderbouw (4-5 jaar): elke week
  • Middenbouw (6-7 jaar): elke week
  • Bovenbouw (8-10 jaar): 1 keer in de 2 weken

De kinderen verlaten de dienst voor de preek en komen tijdens de collecte weer terug. Ook de kinderen van de oppasdienst komen tijdens de collecte weer in de dienst.

Bij ons is het mogelijk om via een smartphone mee te doen met de collecte. Hiervoor is de Givt-app nodig, je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je kan op een later moment je verdere registratie afronden. Downloaden van de app kan op www.givtapp.net/download.