Voor alle gemeenteleden ligt op zondag 26 februari de achtste veertigdagenkalender van Tear klaar. De kalender staat boordevol overdenkingen, weetjes én tips. Alles om je te inspireren tijdens de 40 dagen voor Pasen.

Het thema van dit jaar is ’40 dagen opstaan’. ‘Opstaan’, op het oog een gewoon woord. Tot het moment dat Jezus er een dimensie aan gaf die niemand voor mogelijk hield. Hij weet als geen ander: zonder vallen geen opstaan. Jezus is opgestaan – en wij? Acht bijzondere schrijvers nemen je elk een week mee in het proces van opstaan: van de start die je maakt met Jezus, via de ‘opstandigheid’ die je met hem kunt ervaren, naar het moment dat je uiteindelijk in vuur en vlam komt te staan. De veertigdagentijd start op Aswoensdag 1 maart 2017.

Zie voor meer info: www.40dagenopstaan.nl